Av. Hüseyin Öz

Hüseyin Öz İstanbul Hukuk Fakültesi’nden mezun olmuştur. Hüseyin Öz, 2000 yılında kurulmuş olan Öz & Öz Hukuk Bürosu’nun kurucularındandır. Hüseyin Öz, dava yürütme, finansal konularda tavsiyede bulunma, project finance, birleşmeler ve devralmalar, joint venture sözleşmeleri ve oluşumları, sözleşme hukuku, şirketler ve ticaret hukuku, idare hukuku, enerji, gayrimenkul ve kira hukuku, vergi hukuku ve gümrük mevzuatından doğan konularında oldukça deneyimlidir. Türkiye’nin perakende sektöründeki lider şirketlerinden birinin kuruluş aşamasındaki hukuki işleri başarıyla yönetmiştir. Hüseyin Öz kariyeri boyunca bir çok önemli dava yürütmüş ve bugün de yürütmeye devam etmektedir.

Yerel alanda hukuk icra etmesinin ve yabancılara Türkiye yatırımları için hukuki destek vermenin yanı sıra, Slovakya, Japonya, Almanya, Katar, Güney Kore ve İtalya gibi bir çok ülkede sınır ötesi projeleri başarıyla yürütmüştür.

Hüseyin Öz, müvekkil şirketlerin her türlü sözleşmesel işlerini düzenli olarak yürütmekte ve hukuki destek vermektedir. Aynı zamanda şirketlerin hisse devirleri, finans alanındaki hukuki gelişmeler, değişen-kaldırılan-eklenen kanun maddeleri gibi hususlarda müvekkillerine düzenli olarak hukuki destek vermektedir. Hüseyin Öz, müvekkil şirketlerinin senelik olağan genel kurul yahut ortaklar kurulu toplantılarına ilişkin evrakları hazırlama ve hukuki sürecin yürütülmesinde aktif rol almaktadır.

Hüseyin Öz İstanbul Barosu üyesi olup, çok iyi derecede İngilizce bilmektedir.